jueves, 2 de marzo de 2017

Provocant la Pau, Premi Amposta 2016


La Fundació Provocant la Pau ha estat guardonada amb el Premi Amposta 2016. El jurat, integrat per membres dels mitjans de comunicació amb presència a Amposta, ha decidit entregar aquest reconeixement a Provocant la Pau per la seva implicació en la solidaritat als refugiats atrapats a Grècia i per les diferents accions realitzades en la recollida d'aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria.

El jurat també ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l'Ebre, en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d'Amposta durant els darrers 10 anys donant servei en Salut Mental als pacients de la ciutat i del conjunt de les Terres de l'Ebre.

L'entrega dels guardons es farà el 18 de març al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Amposta en el marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació.

El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb Amposta que hagin tingut una actuació destacada durant l'any en qualsevol camp de la vida del municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario